Order/bokfrågor:
 Telefon kundtjänst: 060-15 04 78 (mån-fre 08.00-17.00)
 | HEM  | SÖK FOTOBÖCKER  | KÖPINFO  | KUNDTJÄNST |
logga in  |  varukorgen  
 
Photoshop Elements 7 för Digitalfotografer


Cover: Klicka för större bild

Utökad information

Författare:
Förlag:
Bokdata:
Art.nr / isbn: 
Media:
Scott Kelby
Pagina
500 s, Svenska, 2009
9789163609473


Lagerstatus:
 Nej (2018-02-16)
Normal leveranstid: 3-5 dagar
Ombeställd från förlaget: Nej

Boken kostar:
Pris: 282,00 kr
Inkl.moms ( 299,00 kr )
 Kan ej kombineras med
andra rabatter/avtal.

Köp denna bok!
Ja! Jag beställer   st

Innehåller

Den här boken bryter ny mark genom att göra någonting för digitalfotografer som inte gjorts tidigare – den visar exakt hur man ska göra, utan några onödiga omvägar. Boken är praktiskt inriktad och går direkt på inställningarna samt beskriver hur och varför du ska använda dem.

Är du ute efter en berätta-allt-om filtret-Oskarp-mask-bok så är inte det här rätt bok för dig. Det finns redan gott om sådana böcker ute på hyllorna. I den här boken får du i stället proffsens tips och tricks för att sortera, korrigera, redigera, skärpeförbättra, retuschera och presentera bilderna. Du kommer att bli förvånad över hur enkla och effektiva knepen är – när du väl känner till dem.

Lär dig hur yrkesfotograferna arbetar
Varje år utbildar vi tusentals fotografer och nästan utan undantag har alla samma frågor och ställs inför samma problem, och det är just detta som vi behandlar i denna bok. Du får lära dig:
  • De bästa metoderna för att redigera porträtt.
  • Hur du snabbt och enkelt färgkorrigerar ett foto. (Ännu enklare än du tror!)
  • Hur du använder Camera Raw för att redigera JPEG- och TIFF-bilder (alltså inte bara RAW-bilder). Snart förstår du varför proffsen föredrar att arbeta i Camera Raw.
  • De effektivaste metoderna för skärpeförbättring. (Ett helt kapitel handlar enbart om det.)
  • Hur du hanterar vanliga digitalkameraproblem som t.ex. brus och haloeffekter.
  • De mest efterfrågade fotografiska specialeffekterna, och mycket annat!
Bokens hemliga vapen
Elements 7 är utrustat med några verktyg som inte finns i Photoshop CS4, och tvärtom så finns det också många avancerade verktyg och funktioner i Photoshop CS4 som inte finns i Elements 7 (t.ex. lagermasker, kommandot Blanda kanaler etc.). Men i den här boken får du lära dig några smått geniala metoder för att även i Elements 7 åstadkomma en del ”Photoshop-knep”. Och eftersom vi utgår från att du känner till fotograferingens grunder har vi utelämnat resonemang kring hur man tar bilder, väljer exponeringstid etc. och vi pratar inte om vilken kamera eller skrivare du bör köpa. Det är Elements för hela slanten, den enda boken i sitt slag, och du kommer att gilla den skarpt!

Ur innehållet:
Sorteraren . Camera Raw . Storleksändra och beskära bilder . Färgkorrigering för fotografer . Problem med digitalkamerabilder . Markeringstekniker . Retuschera porträtt . Ta bort oönskade objekt . Specialeffekter . Metoder för skärpa . Visa ditt arbete . Hur du skapar presentationer med dina bilder . Färghantering och utskrift


  eNews | Om Cookies

© 2003-2018 Computer Press AB / Box 893, 851 24 Sundsvall, SWEDEN
Tel: 060-150478, Fax: 060-151413, Butik: Storgatan 22 (Bokia)
e-post: Order/bokfrågor:   Tekniska frågor om webbplatsen: