Order/bokfrågor:
 Telefon kundtjänst: 060-15 04 78 (mån-fre 08.00-17.00)
 | HEM  | SÖK FOTOBÖCKER  | KÖPINFO  | KUNDTJÄNST |
logga in  |  varukorgen  
 
Photoshop CS3 - 7-stegsmetoden


Cover: Klicka för större bild

Utökad information

Författare:
Förlag:
Bokdata:
Art.nr / isbn: 
Media:
Scott Kelby
Pagina
262 s, Svenska, 2008
9789163609343

Denna bok är UTGÅNGEN !


Innehåller

Scott Kelby är världens mest sålda författare av Photoshopböcker och mannen som förvandlat Photoshop- och digitalfotografi-världen med den prisbelönta boken Photoshop för digitalfotografer. I den här boken förmedlar han ett helt nytt och spännande sätt att tänka och arbeta med Adobe Photoshop, vilket radikalt kommer att förbättra hur vi arbetar med Photoshop och våra fotografier.

Du blir snart Photoshop-haj Scott fokuserar på de absoluta grunderna och vilka Photoshop-verktyg och tekniker man måste behärska. Han kom först fram till att det finns sju grundläggande verktyg som är nödvändiga. Men sen gick han vidare ytterligare ett steg. Ur dessa sju viktigaste verktyg har han erfarit vilka delar man verkligen måste behärska och vilka man nästan kan ignorera (med andra ord, han har reducerat innehållet så att du inte behöver lära dig onödiga saker). Och sedan (och kanske allra viktigast) bestämde han exakt när och i vilken ordning man ska använda de nödvändiga egenskaperna.

Det magiska med den här boken är inte att dessa sju verktyg listas och att Scott visar hur de används, utan det är hur de samverkar och hur han lär ut den. Det gör den här boken unik. Den lär inte bara ut en teknik för att fixa till skuggor och en annan för att rätta till färger. Varje kapitel behandlar ett speciellt foto och alla typer av foton presenteras (porträtt, landskap, arkitektur, natur med mera). I varje kapitel används samma sju verktyg och du får verkligen lära dig genom att öva och öva. När du har gått igenom alla kapitel finns det inget du inte övat på. Nu kan du garanterat förbättra, fixa, redigera och göra slutfinishing på egen hand!

Det här är boken som branschen har väntat på. Photoshop CS3 7-stegsmetoden är med sina sju metoder så revolutionerande att Scott Kelby till och med sökt patent hos U.S. Patent and Trademark Office.


  eNews | Om Cookies

© 2003-2018 Computer Press AB / Box 893, 851 24 Sundsvall, SWEDEN
Tel: 060-150478, Fax: 060-151413, Butik: Storgatan 22 (Bokia)
e-post: Order/bokfrågor:   Tekniska frågor om webbplatsen: